N S W E
Agentur Travel Agency

Ние сме единствената туристичка агенција во Македонија која се грижи за Вашите патувања со фери брод. Покрај тоа, изработуваме и приватни аранжмани, располагаме со авионски билети, одбрани хотелски сместувања, осигурување и изнајмување на возила.

Agentur Travel Agency

Каде би сакале да патувате?

Морски пријатели

Со години го шириме кругот на соработници и ги претвoраме во пријатели. Кога доаѓате кај нас, тие стануваат дел и од вашиот круг. Погледнете каде може да патувате на интерактивната мапа.

Авио партнери

Авионските компании со кои соработуваме Ви нудат безброј опции за патување. Имате дестинација на ум или спремни сте за авантура?

Копнени соработници

Хотел со пет ѕвездички или пак бунгалов на плажа? Било кое и да преферирате, ние може брзо и лесно да ви резервираме преку нашата мрежа од соработници.

Патничко осигурување

Со нашите осигурителни полиси, патувајте без грижи.

Изнајмете возило

Продолжете со движење, обезбедете си автомобил кога ќе стигнете на аеродром.

01 / 05

Приватен аранжман

Еден чекор до совршен одмор.
Дајте ни ги точките, а ние ќе ја исцртаме сликата.

Број на патници

Постои ли место на светот каде што отсекогаш сте сакале да одите?

Какво сместување барате?

Плус уште нешто за безгрижно патување.

Рејтинг на хотелот

За да имате што подобар избор од понуди,

ни треба информацијата за вашиот буџет.

€ 700
€ 5,000+

Буџет

Оставете ни го вашиот контакт за да ги видите опциите за вашиот следен убав одмор.

За нас

Зад Агентур стои тим со 15 годишно искуство во креирање прекрасни спомени за нашите верни клиенти. Било патувале со авион, брод или автомобил, ние ќе ви ги организараме патувањето од почеток до крај. Соработуваме со безброј хотели, бродски компании и авионски алијанси. Со нас имате можност и за приватни аранжмани, внимателно скроени по вашите барања. Дозволете ни да се потрудиме да се вратите и втор пат.

Телефон: +389 2 3091 108 / 3091 109
Факс: +389 2 3072 116
Моб: 0038970317022
E-mail: info@agentur.com.mk

© Agentur 2016

Контактирајте нè